MENÜ
Erzurum 14°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Ailelerin evlat direnişi devam ediyor
Asayiş
9 Mayıs 2023 Salı 05:16

 Ailelerin evlat direnişi devam ediyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.
3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin evlat direnişi bin 345. gününde aralıksız sürüyor. Kızı Aysun’un 8 sene önce HDP’liler tarafından kandırılarak kaçırıldığını ileri süren Aydan Arslan, çocuğuna ‘teslim ol’ çağrısında bulundu.
4 senedir HDP önünde evlat mücadelesine kararlı bir şekilde devam ettiğini dile getiren Arslan, “Yaklaşık 4 senedir HDP önündeki evlat mücadelemi devam ettiriyorum. HDP’liler ne bizi gördü ne de duydu. Sonuna kadar evlat mücadelemize devam edeceğiz. Bizim mücadelemiz evladımız içindir. Biz kimseden mal mülk istemiyoruz. Sadece evlatlarımızın geri gönderilmesini istiyoruz. Bütün anne ve babalar olarak diyoruz ki; evlatlarımızın üzerinden pis elinizi atın. Biz evladımızı HDP’den istiyoruz. Başka hiçbir şey istemiyoruz. Kızım 8 sene önce kandırılarak dağa kaçırıldı. Kızım eğer beni görüyor ve duyuyorsan teslim ol. Artık dayanacak gücümüz kalmadı” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi